Spletni portal za iskanje zaposlitve

July 7, 2014 on 4:08 pm | In Uncategorized | No Comments

V času vse večjega povpraševanja po prostih delovnih mestih je s svojim delovanjem začel nov spletni portal za iskanje zaposlitev. Na njem tako na enem mestu najdete ponudbo študentskih, pogodbenih del, del preko s.p.-ja kot tudi rednih del za določen ter nedoločen čas. Portal pa ni atraktiven samo za iskalce zaposlitve, temveč tudi za delodajalce, katerim v obliki različnih paketov ponuja več możnosti objave njihovega oglasa oz. iskanja primernih delojemalcev za iskano delovno mesto.
Iskalec zaposlitve tako lahko brska med deli glede na njihovo lokacijo, glede na vrsto delovnega razmerja, kot tudi glede na samo kategorijo dela. Pri vsem tem pa se je dobro najprej pozanimati o sami naravi različnih vrst delovnih razmerij oz. o pravicah delojemalcev pri le-teh, da bomo ob sklenitvi novega delovnega razmerja na tekočem glede naših dolżnosti in pravic, ki izhajajo iz le-tega.
Zaradi večje konkurenčnosti na trgu dela, se je ob začetku iskanja nove zaposlitve prav tako dobro informirati o możnostih za pridobitev certifikata nacionalne poklicne kvalifikacije. Na ta način lahko namreč delavec dokaże svojo usposobljenost in znanje za opravljanje določenih opravil glede na izbrani katalog za nacionalno poklicno kvalifikacijo in s tem pridobi uradni certifikat, kateri le-to tudi potrjuje. Pri iskanju zaposlitve smo tako atraktivnejša izbira za delojemalce, saj se tako lahko o naših pridobljenih znanjih prepričajo tudi z uradno pridobljenim certifikatom.

No Comments yet

TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress with Pool theme design by Borja Fernandez.
Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^